Göcseji hidegen sajtolt szőlőmagolaj

Hidegen sajtolt szűz 100%-os olaj,  kiváló minőségű, vörös szőlő magjából sajtolva. Sötétzöld színű, ízében és illatában intenzíven fellelhető az alapanyag karakteres íze.

A szőlőmagolaj évszázadok óta fontos kozmetikai alapanyag, mivel jelentősen javíthatja a bőrfelszín szerkezetét, ugyanakkor jótékony hatása miatt egészségmegőrzés szempontjából is sokan használják, napi 1-2 kiskanállal.

A Göcseji hidegen sajtolt szűz 100%-os szőlőmagolaj kizárólag kiváló minőségű alapanyagból készül, tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz!

 

Készítési mód

  • A gondosan kiválogatott és megtisztított vörös szőlő magjából csigaprésen keresztül nyerjük ki az olajat. Tartályban történő ülepítés után palackozva, mindig frissen kerül az Ön konyhájába.

Egészség

  • Jótékonyan befolyásolhatja a koleszterinszintet.
  • Belsőleg mindennapos kezelésre használható, mivel az ereket tisztán tarthatja.
  • A szív és érrendszeri betegségek megelőzésére is alkalmas lehet.

 

Felhasználás

  • A szőlőmagolaj gyógyászati felhasználása mellett kulináris célokra is kiválóan alkalmas.
  • A magból készült olajat használják salátákhoz, párolt zöldségekhez és gyümölcsökhöz is dresszingként, harmonizál a mustárra, fehérborecettel, amivel remek salátaöntetet készíthetünk.
  • Kenyérre, pirítósra csepegtetve is fogyasztható
  • A szőlőmagolaj javíthatja a bőrfelszín szerkezetét, ezért jól alkalmazható masszázsokhoz is.

Tárolás

  • Napfénytől védve 15 Coalatt tároljuk! Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni. Szakszerű tárolással a gyártástól számított  legalább 9 hónapig megőrzi a minőségét.
  • Hideg helyen tárolva (hűtőszekrényben), különösen télen az olaj „pelyhesedésre” hajlamos (besűrűsödik), ez a 100%-os olajok természetes folyamata, ami egyben a minőség jele is. Szobahőmérsékleten tárolva rövid idő után visszaáll az eredeti sűrűsége, és az alján keletkezik egy vékony üledék. (mivel az olajok természetes ülepítéssel hordókban ülepednek le, mindenféle finomítás és gépi szűrőrendszert mellőzve, ezért ez a folyamat természetes.)