Göcseji mákolajpricetag-mákolajGöcseji hidegen sajtolt szűz mákolaj

Extra szűz 100%-os olaj, kiváló magyar termelői mákból sajtolva. Világossárga színű, ízében és illában is érezhető a karakteres mákaroma.Klinikai tesztek igazolták, hogy a legtöbb mákolaj fogyasztó csontozata javulást mutatott 6-12 hónap kúraszerű használat után.

A Göcseji extra szűz 100%-os mákolaj kizárólag kiváló minőségű alapanyagból készül, tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz!

A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.

A mákolaj aminosavakban,  többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.

Készítési módA gondosan kiválogatott és megtisztított étkezési mákból csigaprésen keresztül nyerjük ki az olajat. Tartályban történő ülepítés után palackozva, mindig frissen kerül az Ön konyhájába.

Egészség

  • A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.  A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.
  • Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
  • Növeli a szellemi teljesítőképességet
  • Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
  • Normalizálja a vér koleszterinszintjét
  • Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
  • Növeli a szellemi teljesítőképességet
  • Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

 

Felhasználás

  • A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának.  Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
  • Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a beigli vagy a mákos guba.
  • Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
  • Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.

Tárolás

  • Napfénytől védve 15 Co alatt tároljuk! Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni. Szakszerű tárolással a gyártástól számított  legalább 9 hónapig megőrzi a minőségét.
  • Hideg helyen tárolva (hűtőszekrényben), különösen télen az olaj „pelyhesedésre” hajlamos (besűrűsödik), ez a 100%-os olajok természetes folyamata, ami egyben a minőség jele is. Szobahőmérsékleten tárolva rövid idő után visszaáll az eredeti sűrűsége, és az alján keletkezik egy vékony üledék. (mivel az olajok természetes ülepítéssel hordókban ülepednek le, mindenféle finomítás és gépi szűrőrendszert mellőzve, ezért ez a folyamat természetes.)

A mákolajat webáruházunkban is megvásárolhatja, ide kattintva…

extra szűz mákolaj