Göcseji mákolajpricetag-mákolajGöcseji extra szűz mákolaj

Extra szűz 100%-os olaj, kiváló magyar termelői mákból sajtolva. Világossárga színű, ízében és illában is érezhető a karakteres mákaroma.Klinikai tesztek igazolták, hogy a legtöbb mákolaj fogyasztó csontozata javulást mutatott 6-12 hónap kúraszerű használat után.

A Göcseji extra szűz 100%-os mákolaj kizárólag kiváló minőségű alapanyagból készül, tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz!

A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.

A mákolaj aminosavakban,  többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.

Készítési módA gondosan kiválogatott és megtisztított étkezési mákból csigaprésen keresztül nyerjük ki az olajat. Tartályban történő ülepítés után palackozva, mindig frissen kerül az Ön konyhájába.

Egészség

  • A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.  A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.
  • Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
  • Növeli a szellemi teljesítőképességet
  • Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
  • Normalizálja a vér koleszterinszintjét
  • Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
  • Növeli a szellemi teljesítőképességet
  • Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

 

Felhasználás

  • A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának.  Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
  • Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a beigli vagy a mákos guba.
  • Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
  • Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.

Tárolás

  • Napfénytől védve 15 Co alatt tároljuk! Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni. Szakszerű tárolással legalább 9 hónapig megőrzi a minőségét.

A mákolajat webáruházunkban is megvásárolhatja, ide kattintva…

extra szűz mákolaj